gulfstrem Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 ahoj lidičky, měl bych prosbu. Dneska mi přišla hra Guitar Hero Metallica a kytara a nebyl u toho návod. Jakým způsobem se zprovozňuje kytara. Zkoušel jsem toho hodně, ale kytara se nějak nechytla. Kytara nebyla nová. Díky moc všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Nemám PS3 tak nevím jestli se nemusí zmáčknout něco na ní ale na kytaře musíš zmáčknout takový čudlík napravo od virbl páky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 dostal jsi k tomu i BT prijimac co se zapojuje do usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gulfstrem Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 v balení byl i usb rozbočovač, což jak jsem pochopil je i přijímač. Přijímač zapojím do PS3 a zapnu ji. Přijímač začne červeně blikat. Pak zmáčku to tlačítko PS na kytaře a na kytaře začnou blikat ty 4 červená světýlka. Pak jsem zkoušel jako u wiička držet to tlačítko na přijímači i na kytaře, ale nic. Kytara po chvíli přestane svítit a přijímač pořád bliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Ja mám kytaru od GH3 a kytara se občas taky nechytne, zkus jiný USB port, nebo třeba dat novy baterky do kytary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gulfstrem
ahoj lidičky, měl bych prosbu. Dneska mi přišla hra Guitar Hero Metallica a kytara a nebyl u toho návod.
Jakým způsobem se zprovozňuje kytara. Zkoušel jsem toho hodně, ale kytara se nějak nechytla.
Kytara nebyla nová.
Díky moc všem za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.