Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Na mojem PSP se jde připojit na všechny vifi jen ne u mě doma.V nastavení wifi jsem povolil mas adresy, ale stále kdyz v PSP najedu na seznam tech wifin tak je to sede a je tam not corrunted nebo něco..Poradte, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 kdyby si to radši přeložil do češtiny nebo to nějak srozumitelně napsal.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Proste se mi nejde pripojit na wifi u me doma.KDyz najedu do seznamu tech wifin tak je to tmave sede a neda se na to kliknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Neni mozne ze psp nepodporuje sifrovanie tvojej wifi?Lebo sa mi zda ze psp nepodporuje bud niektore sifrovanie alebo typ wifi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Je to šifrovaním , zmeň typ šifrovania v nastavení routeru :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 poradi mi nekdo jak se da zmenit :D:D ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tak jsem to zmenil na AES misto TKIP a furt to nejde.. pak to ani tu sit nenaslo v tom PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Musis to dat na WPA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 to tam neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 ale jo je dal jsem to na WPA-PSK neni tam jen WPA a porad nejde... :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Novykam
Na mojem PSP se jde připojit na všechny vifi jen ne u mě doma.V nastavení wifi jsem povolil mas adresy, ale stále kdyz v PSP najedu na seznam tech wifin tak je to sede a je tam not corrunted nebo něco..Poradte, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.