Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Na mojem PSP se jde připojit na všechny vifi jen ne u mě doma.V nastavení wifi jsem povolil mas adresy, ale stále kdyz v PSP najedu na seznam tech wifin tak je to sede a je tam not corrunted nebo něco..Poradte, díky Citovat
0 nuguien Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 kdyby si to radši přeložil do češtiny nebo to nějak srozumitelně napsal.. :roll: Citovat
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Proste se mi nejde pripojit na wifi u me doma.KDyz najedu do seznamu tech wifin tak je to tmave sede a neda se na to kliknout.. Citovat
0 nodobre Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Neni mozne ze psp nepodporuje sifrovanie tvojej wifi?Lebo sa mi zda ze psp nepodporuje bud niektore sifrovanie alebo typ wifi. :D Citovat
0 DarkTemplar Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Je to šifrovaním , zmeň typ šifrovania v nastavení routeru :] Citovat
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 poradi mi nekdo jak se da zmenit :D:D ?? Citovat
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 tak jsem to zmenil na AES misto TKIP a furt to nejde.. pak to ani tu sit nenaslo v tom PSP Citovat
0 Novykam Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 ale jo je dal jsem to na WPA-PSK neni tam jen WPA a porad nejde... :(:( Citovat
Otázka
Novykam
Na mojem PSP se jde připojit na všechny vifi jen ne u mě doma.V nastavení wifi jsem povolil mas adresy, ale stále kdyz v PSP najedu na seznam tech wifin tak je to sede a je tam not corrunted nebo něco..Poradte, díky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.