Wave Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Dobrý den našel jsem tohle na internetu myslíte že je to možné...? předem děkuji za odpovědi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 No možné to je.. ale pochybuju o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SandysJr Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 To bude fake, radši to nestahuj, v komentářích píšou o virech v tom souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nemůžete to prosím někdo vyzkoušet sice bych mohl já ale nemám tak velkou kartu mám jen 2x 2GB ale bylo by to fajn zahrát si GTA na PSP EDIT: tak antivirák by to snad měl najít a soubor by mi ani nedovolil zpustit ale nevím no láká mě to škoda že nemám větší kartu dík za info o virech...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Je to fake, ty programy co k tomu potřebuješ nejdou vyrarorvat bo mají jiný heslo který není nikde napsaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 aha tak děkuji... EDIT: Chtěl bych se zeptat jakto když si stáhnu PSPDISP V0.4 a zapnu to vše v poho zapnu hru a začne černě problikávat na tom PSP...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wave
Dobrý den našel jsem tohle na internetu myslíte že je to možné...?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.