honzaik Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Čau mam iphone 4 iOS 4.2.1 tethered jailbreak a stáhnul jsem si FRASH na přehrávání flashe v safari ale když vždycky klinku na tu ikonku v šedém poli " Flash" tam mi to tam napíše chybu "_abort() food.c:43 nevíte čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 co potřebuješ s flashem?pokud videa,tak použij skyfire(oficialni,přehrava flash videa),frash je zastaralý,a je to jen náhrada,to máš už lepší zapnout PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 no jo ale skyfire používám ale když třeba v posteli se chci divat na netu na himym např tak mi ten skyfire udělá chybu že to nejde překonvertovat .... tak nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaik
Čau mam iphone 4 iOS 4.2.1 tethered jailbreak a stáhnul jsem si FRASH na přehrávání flashe v safari ale když vždycky klinku na tu ikonku v šedém poli " Flash" tam mi to tam napíše chybu "_abort() food.c:43
nevíte čím to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.