Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po game loader hned zčerná obrazovka

jovan.tlaskal

Otázka

Zdravím Vás všechny, jsem tak trochu Lama na tuto techniku (38let je 38 let), ale potřebuji prosím pomoc. Do této doby jsem na koupeném a flashnutém Wii hráli stažené hry. Do teď než jsme jej zase zapnuli. Zvolili jsme Homebrew chanell a pak Gama load a vybrali si z jakého disku chceme hrát hru a spustily. Bohužel dnes již tomu tak neni. Vše skončí při kliknutí na gama loader kdy hned zčerná obrazovka a dál se nic neděje. Nevíte někdo co dělat abychom mohli dále hrát stažené hry z usb nebo Hdd? ještě jsem zjistil, že mi dva synové asi potvrdily upgrade na 4.3E, který v menu wii vyjede. Prosím o pomoc i za cenu finanční odměny. Prosím a moc všem děkuji.

Dobrý den. Za toto téma jsem dostal -1 bod za špatný název tématu.

Jak jsem psal, jsem tak trochu Lama, ale za toto přijíd o bod aniž bych věděl proč???!!!

Hned bych chtěl být taky moderátorem a rozdávat trestné body a pak rovnou na trestnou lavici, aby toho nebylo dost. To je jak za komunismu, řekneš nebo napíšeš něco co se někomu moc nelíbí a je to špatně.

Myslím, že toto je dosti úzkoprsé. Ale to možná dotyčnému dojde až později.

Stačilo třeba upozornit a poradit, když jsem v sekci otázky a odpovědi, že pane Anonymous????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

OffTopic: koukám,že spousta lidí odkazuje na http://www.wiizone.sk/articles.php?article_id=31 ,takže to asi funguje a není to FAKE. Hexer mi říkal,že to asi fungovat bude,ale že autor si tam přidá vždy něco ,co není třeba.

To Hexer: . Jsem ten člověk z ICQ,co má moc otázek :D 404823964

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesně tak, třeba mazání IOSů... Vždyť pokud je potřeba, stačí jen přeinstalovat.

Leda, že by dotyčný chtěl downgradovat FW, ale to je záležitost tak ošidná, že bych se do ní vůbec nepouštěl.

Stačí se kouknout na GBAtemp.net a pokud umíte anglicky, uvidíte, jak je ten proces téměř primitivní.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu