Thomas0046 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Zdravim, sehnal jsem si kinect, a ma britskou zastrcku, muzete mi poradit nejakou redukci aby mi to nevyhorelo jak to zapnu? Diky moc vsem za odpoved, dam THX:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 http://www.zlatydul.cz/obchod/zdroje-nabijecky/redukce-230v-pro-dovezenou-elektroniku-a-elektricke-spotrebice.html tohle by mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 dik za odpoved, objednam to :) ja mam doma jednu redukci, kterou pouzivam na Wii, to mam taky s britskou zasuvkou a jede bezvadne :) mam si nejak davat pozor na proud/napeti co ta redukce zvladne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ja myslim ze nemusis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thomas0046
Zdravim, sehnal jsem si kinect, a ma britskou zastrcku, muzete mi poradit nejakou redukci aby mi to nevyhorelo jak to zapnu? Diky moc vsem za odpoved, dam THX:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.