LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ahoj stává se mi že stáhnu hru a je zabalená v win raru a ve vnitř jsou nějaké složky:/ Co s tím mám udělat ? PS: Sorry jestli to už tady někde je :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Změň koncovku toho raru na ipa, pak by to mělo běžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ok zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Tak bohužel beze změny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Jake slozky? Mas tam Payload, iTunesArtwork, iTunesMetadata (+ mozna jeste neco jineho, kdyz je ta app crackla)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Mám to craklý ale už to neřešim našel jsem si to u normálně v ipa takže pohoda ale díky za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 candymann Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Mám to craklý ale už to neřešim našel jsem si to u normálně v ipa takže pohoda ale díky za snahu. tak prvne bych to skusil asi rozbalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 to je normalní že někde stahneš rar.....stačí koncovku přepapsat na ipa a nahrat do itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g0n3l Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 staci kdyz ji stahules dat otevrit pomoci a tam vybrat itunes a slape to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LelekCZ
Ahoj stává se mi že stáhnu hru a je zabalená v win raru a ve vnitř jsou nějaké složky:/ Co s tím mám udělat ? PS: Sorry jestli to už tady někde je :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.