LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Ahoj stává se mi že stáhnu hru a je zabalená v win raru a ve vnitř jsou nějaké složky:/ Co s tím mám udělat ? PS: Sorry jestli to už tady někde je :/ Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Změň koncovku toho raru na ipa, pak by to mělo běžet. Citovat
0 LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Tak bohužel beze změny :( Citovat
0 Galaxy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Jake slozky? Mas tam Payload, iTunesArtwork, iTunesMetadata (+ mozna jeste neco jineho, kdyz je ta app crackla)? Citovat
0 LelekCZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Mám to craklý ale už to neřešim našel jsem si to u normálně v ipa takže pohoda ale díky za snahu. Citovat
0 candymann Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 Mám to craklý ale už to neřešim našel jsem si to u normálně v ipa takže pohoda ale díky za snahu. tak prvne bych to skusil asi rozbalit... Citovat
0 Psychos Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 to je normalní že někde stahneš rar.....stačí koncovku přepapsat na ipa a nahrat do itunes Citovat
0 g0n3l Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 staci kdyz ji stahules dat otevrit pomoci a tam vybrat itunes a slape to :) Citovat
Otázka
LelekCZ
Ahoj stává se mi že stáhnu hru a je zabalená v win raru a ve vnitř jsou nějaké složky:/ Co s tím mám udělat ? PS: Sorry jestli to už tady někde je :/
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.