vavrecka Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Zdravím mohl byste mně poradit hraji na Xbox live modern warfare 2 ,ale najednou se mi nejde připojit ke hře a tam kde se mi ukazují výsledky tak tam je nějaké divné počítadlo které neustále mění čísla.Jinak ostatní hry se normálně v pohodě připojí na live.Štve mně to ,protože jsem dosáhl určité úrovně ,ale výsledky jsou fuč. cd je originál,konzole nemá flash:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Počkat trochu to nechápu, ty jsi měl rank např lvl 65 j? A najednou si měl lvl 1 (začáteční lvl) je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 když zmáčknu žluté tlačítko na ovladači pro zobrazení mých dosažených výsledku-tak vedle XP REQIRED je nějáké divné počítadlo ,něco jako tachometr a neustále to počítá sem a tam a ostatní výsledky jsou fuč prostě fakt divný! starší call of duty fungují bez problému taky jsou to origináli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovel Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 OT. Nehrál jsi moc Black Ops?? xD Jestli ti taky v hlavě nepřeskakujou ty čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 potřebuji radu ne srandičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 ovel tak u tohohle jsem se fakt zasmál co jsi napsal, to se musí nechat ale každopádně k tématu, vavrecka spíš se otoč na nějaký známější forum nebo vyhledej podobnou chybu pomocí googlu, nemyslím si že někdo na tomto foru znal na tohle odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 ještě mě napadlo jestli to není ten novej druh BANNU co má EA nachystanej pro její hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 O ničem takovém jsem neslyšel ale pokud si to neuvēomuješ tak série CoD nevydává EA ale Activision a vytváří ho Treyarch a Infinity Wards. A navíc takovej způsob banů je velkej nesmysl protože ban znamená zákaz/omezení té určité hry a ne smazání statistik/lvlů. Každopádnē se obrať spíše na officiální CoD forum nebo nējaké známējší forum,jak jsem již psal tady ti asi nikdo nepomůže.....Takže GOOGLE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 díky jdu jodlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrecka Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 našel jsem příspěvek zahraničního hráče co má ten samej problém asi řáděj piráti s nějakým hackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.