Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zmizení výsledku u call of duty-modern warfare

vavrecka

Recommended Posts

Zdravím mohl byste mně poradit hraji na Xbox live modern warfare 2 ,ale najednou se mi nejde připojit ke hře a tam kde se mi ukazují výsledky tak tam je nějaké divné počítadlo které neustále mění čísla.Jinak ostatní hry se normálně v pohodě připojí na live.Štve mně to ,protože jsem dosáhl určité úrovně ,ale výsledky jsou fuč. cd je originál,konzole nemá flash:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když zmáčknu žluté tlačítko na ovladači pro zobrazení mých dosažených výsledku-tak vedle

XP REQIRED je nějáké divné počítadlo ,něco jako tachometr a neustále to počítá sem a tam

a ostatní výsledky jsou fuč

prostě fakt divný!

starší call of duty fungují bez problému taky jsou to origináli!

Odkaz ke komentáři

ovel tak u tohohle jsem se fakt zasmál co jsi napsal, to se musí nechat ale každopádně k tématu, vavrecka spíš se otoč na nějaký známější forum nebo vyhledej podobnou chybu pomocí googlu, nemyslím si že někdo na tomto foru znal na tohle odpověd

Odkaz ke komentáři

O ničem takovém jsem neslyšel ale pokud si to neuvēomuješ tak série CoD nevydává EA ale Activision a vytváří ho Treyarch a Infinity Wards. A navíc takovej způsob banů je velkej nesmysl protože ban znamená zákaz/omezení té určité hry a ne smazání statistik/lvlů. Každopádnē se obrať spíše na officiální CoD forum nebo nējaké známējší forum,jak jsem již psal tady ti asi nikdo nepomůže.....Takže GOOGLE !

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu