banksik Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zdravím,prosím vás,jde do her na xbox nějak dostat češtinu,nebo třeba jen CZ titulky?Příklad třeba GTA IV,dost by se mi hodily CZ titulky,anglicky totiž neumím tak dobře,abych si všechny texty přeložil..Díky za rady a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zdravím,prosím vás,jde do her na xbox nějak dostat češtinu,nebo třeba jen CZ titulky?Příklad třeba GTA IV,dost by se mi hodily CZ titulky,anglicky totiž neumím tak dobře,abych si všechny texty přeložil..Díky za rady a odpovědi. Je vidět , že vůbec nečteš forum a nesnažíš s trochu hledat - jen se hned ptáš . To jseš tak línej ? Zrovna je o tom velká diskuze zde : http://console-forum.net/tema/113886-nove-hry-s-ceskymi-titulky-vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Omlouvám se,hledal jsem,ale bohužel bez výsledku,tak jsem se radši zeptal...Tak díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banksik
zdravím,prosím vás,jde do her na xbox nějak dostat češtinu,nebo třeba jen CZ titulky?Příklad třeba GTA IV,dost by se mi hodily CZ titulky,anglicky totiž neumím tak dobře,abych si všechny texty přeložil..Díky za rady a odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.