Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

strasne se seka cod2 a cod4 MP

neo.a

Otázka

čus chci se zeptat.. nejaky čas sem hrál cod 2 a cod4 na PC ale nikdy se mi to nesekalo... net mám na to akorát 10mb/s a dicky sem měl dobrej PING většinou tak 21-30

ale ted to ma hrozné problémy.. nevim jestli to je kompem což by nemělo být když to nikdx nedělalo a ještě sem to teď nedávno defragmentoval... dicky hraju a pak se to sekne a je seklej i zvuk ze se to opakuje a vsichni mi rikaj ze mam ping 999.. proste to je takle chvilku seklé a pak je to normální connection interrupted a pak až to přestane jsem mrtvej a prostě se takle nedá hrát.. ale dělá to spíš v tom cod4.. v cod2 minimálně.. v cod4 kdyz se to takhle sekne tak az to prestane tak se dole ukáže :

pb:service communication failure, PB heartbeats stoped... ale me to delalo i v SP opravdu nechápu :cry: .. hru jsem přeinstaloval a furt to dělá to samé,, (hru mám pálenou)..

nevíte někdo jak to vyřešit aby se mi to nesekalo je to depresivní :( ... díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

neměl jsi někdy nainstalovanou COD 1 na tom pc? Já sem měl ten samej problém, protože mě cod 1 bavila tak jsem si jí nainstaloval a od tý doby mi nešly žádná hra co používá punkbuster, a to ani v singlu. Tak jsem reinstalnul komp a všechno šlo a pak jsem si opět nainstaloval cod 1 a zase to nešlo. Tak jsem zase reinstalnul komp a už sem cod 1 neinstaloval a všechno faká jak má. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu