marecek5 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Chcem sa opýtať, mám flash LT+ ako mám teraz vlastne túto hru napaliť ? a ostatné ? pretože vtedy som mal 1.6 a vtedy som to len patchoval ... ako to teraz robiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Nic nepatchovat ;). Jen standartně vypálit v programu,v kterém si vypaloval doposud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ešte by som sa chcel opýtať, dá sa nejak s účtu odstrániť live konto ? alebo aspoň nejak vypnúť auto-pripájanie na live ? pretože gold mi skončilo a už nechcem predlžovať ... ale furt ma chce pripájať na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ešte by som sa chcel opýtať, dá sa nejak s účtu odstrániť live konto ? alebo aspoň nejak vypnúť auto-pripájanie na live ? pretože gold mi skončilo a už nechcem predlžovať ... ale furt ma chce pripájať na live odpoj si šnůru internetu (LAN) ;) ...nebo v nastavení si dej nějakou fake IP adresu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marecek5 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 no len keď odpojím tak mi vždy vykočí hláška " Test Connection " ako keby bolo nastavené auto connection. Nedá sa to nejako vypnúť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 asi ne...jedině najít nějakou teda možnost zrušení LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 da se... je to tusim v nastaveni profilu.. a auto sign in a das no.. pokusim se najit presnej postup.. v tom novym dashi se to blbe hleda :? edit: postup nahodis xko das Xbox live button (aby ses dostal do toho malyho menu na obrazovce) .. > pojedes uplne doprava > profile auto sign in preference.. a das xlive off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marecek5
Chcem sa opýtať, mám flash LT+ ako mám teraz vlastne túto hru napaliť ? a ostatné ? pretože vtedy som mal 1.6 a vtedy som to len patchoval ... ako to teraz robiť ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.