mcbazzy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Poradíte mi prosím někdo nějakej dobrej přehrávač na přehrávání videa nejlépe všech formátů? Zkoušel jsem si do telefonu dát film v .avi a zvuk s obrazem nešli stejně, jak měli. Tak se chci poradit. Mam Desire HD. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Nejlepší je když si stáhneš Any Video Converter a převedeš si film z avi do MP4 formátu. Je to free program a umí do videa i importovat CZ titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Dobře. Tak díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcbazzy
Poradíte mi prosím někdo nějakej dobrej přehrávač na přehrávání videa nejlépe všech formátů? Zkoušel jsem si do telefonu dát film v .avi a zvuk s obrazem nešli stejně, jak měli. Tak se chci poradit. Mam Desire HD. Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.