Melichar1111 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ahoj....v treninkovém režimu 1 vs 1 ......jk můžu změnit hráče..?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Pro vyvolání menu stačí zmačknout select myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 už sem na to přišel ;) ae teď mám další problém....nevím jk dělat kličky....všechno sem přečetl...ae mám asi špatnej gamepad....mám Xtech....prosím o pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaton1 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Fifa 11 is the game which i played a lot in my leisure time and i think you can change the player in the training mode from the option of plyers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.