NuM3Ro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Na FB jsem našel pár obrázků u kterých jsem se pobavil, tak se rozdělím. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Taky neco pridam, ikdyz proti Prazakum nic nemam a jezdim tam docela rad :] Jak Moraváci dělí vína: 1. Dá sa 2. Dá se svařit 3. Nedá sa 4. Dá sa Pražákom Pražák a Ostravák v autobuse, Ostravák sedí v autobuse na dvou sedačkách. Přijde Pražák a říká: "Posuň se až k voknu!" Ostravák nereaguje. Pražák to zopakuje a zas nic, tak se naštve a říká: "Posuň se až k voknu, ty vole!" Ostravák se otočí a říká: "Tak kvokni, ****!" Po úmorném výšlapu příjde pražák k salaši, a vidí baču jak se láduje haluškama.Příjde k němu a ptá se ho jestli by ho taky neobdaroval nějakým tím jídlem, ale že halušky si může dát i v Praze a že by si dal neco extra co nedostane jen tak v restauraci.. Bača se na něho dívá, chvíli přemýšlí co by mu nabídl a po chvíli mu donese plný talíř jídla a praví:Tu máš Cuflo...Cuflo??To jsem ještě nejedl.Tak to do sebe nahází a jak polyka poslední sousto hodí nehoraznou kosu... Bača se na něho díva a říka...Hm to je zajímavé mě cuflo, psovi cuflo i tobě cuflo... Lidojedi zajmou Pražáka, Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník a povídá: "Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe...ale že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete." Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex,upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle.... Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: "A máš po kánoi, ****!" Jinak co je tu za *****ni cenzuru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.