Laurin Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Chtěl bych se zeptat na něco. Je to blbá otázka ale stejně se zeptám. Když je forza motorsport 3 na 2 dvd tak hádám že to druhé dvd nepude nainstalovat když nemám alespon 10 gb hardisk ? Citovat
0 suchac500 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 druhe dvd zabira tusim 1,6gb na disku ;) Citovat
0 xtommyx2 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 dyt to prvni dvd se ti ukladat na HDD nebude,jenom jestli si hru nainstalujes na HDD a druhe DVD zabere mysim jenom 2,5 nebo 3 GB. Nezabere to stejnou kapacitu jako je cele DVD EDIT: sry jestli sem napsal blbe tu kapacitu toho druheho DVD nechce se mi zapinat xko. ale proste to nezabere celou kapacitu DVD Citovat
0 Laurin Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Problém je ten že já tam hdd nemám :-) takže to nepude to druhé. Citovat
0 trezzor Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2011 Problém je ten že já tam hdd nemám :-) takže to nepude to druhé. Nemas ani USB flashku (8GB, 16GB), alebo ext. HDD??? Od DB 9199, ktory bude mat v aprili uz rok (!!!), sa da pouzivat USB ako pamatove medium pre potreby konzoly!!! http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Citovat
0 Laurin Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 Nemám ale asi koupim jak koukám :-) Citovat
0 toro Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 Nemám ale asi koupim jak koukám :-) Pořiď si raději rovnou alespoň 20 GB originál HDD . Cenově to nebudeš mít o moc dražší , než flešku . Budeš to mít v pohodě i na instalaci her . Citovat
Otázka
Laurin
Chtěl bych se zeptat na něco.
Je to blbá otázka ale stejně se zeptám.
Když je forza motorsport 3 na 2 dvd tak hádám že to druhé dvd nepude nainstalovat když nemám alespon 10 gb hardisk ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.