Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim o radu PSP - TV {{{ av kabel }}}


pruza

Otázka

Dobry den koukal jsem ruzne po netu a zvazuji koupit kompositni av kabel z PSP na tv jde mi jen o to jestli bezi pak na tv hry nebo ne u nekterych totiz primo pisou ze nelze hrat hry na tv viz tento odkaz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67190 ale jinde pisou ze slouzi i k hrani her mate s tim nekdo prosim nejakou zkusenost prosim o radu pripadne o nejaky odkaz na kabel ktery skutecne funguje na hrani her vsem dekuji predem za odpoved

PS: koukal jsem i tu na foru a nenasel jsem kde by se to resilo takze jestli to tu nekde je omlouvam se predem kdyztak mi hodte link na toto tema :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

koukam ctu kde sem hledal nevim :cheesygrin: ale stejne sem z toho jatro podle toho co tu ctu tedy hry na tom petikoliku fungujou a ten se trema musi mit plugin chapu to dobre :cheesygrin: jinak tv mam philips plazmu 107 komposnet tam je takze problem by byt nemel ??? ale potom teda nechapu proc na czc pisou u obou ze hry nefungujou ???

1. Kompozitní a komponentní kabel

a) Kompozitní kabel

Jestliže máte kompozitní kabel (jinak řečeno kabel se třemi konektory většinou žlutý, červený a bílý), hry si s ním na TV zahrajete pouze s pluginem Fusa, nezkoušel jsem ho, neznám kvalitu.... Můžete se koukat na filmy, prohlížet fotky a poslouchat muziku.

17841_1083979756347_1731982870_169922_7999640_n.jpg

b) Komponentní kabel

1)Jestliže si chcete pořídit komponentní kabel (kabel s většinou 5ti konektory a to červeným, bílým, červeným, modrým a zeleným) dejte si pozor jestli máte taky komponentní připojení k TV, většina starších televizí ho totiž nemá. Jestliže však máte komponentní kabel, ale nemáte TV s komponentním připojením nezoufejte, hry si nezahrajete, ale můžete se koukat na filmy, prohlížet fotky a poslouchat hudbu. Jak? To se dozvíte v bodě čs. 2., bod b), odstavec 3)

2)Jestliže máte komponentní kabel i televizi s komponentním zapojením. Je vše v pořádku. Zapojte prostě kabel do "díry", která má stejnou barvu jako on a můžete dělat všechno, jako kdybyste PSP neměli připojené icon_wink.gif. (pozor abyste si nespletli červený audio a video kabel icon_wink.gif)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu