Melichar1111 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ahoj....nevím jk ve hře dělat kličky....v nápovědě sem vše přečetl.....a hledal i na youtube....ae stejně pořád nevím....prosím o pomoc....díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 kup si ovladač s páčkama (analog) nejlehčí řešení :D :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 No tak jestli nechceš kupovat analog tak si můžeš klávesnici nadefinovat já jsem to tak udělal u fifi 10 a jsem spokojen. Ale analogem taky neprohloupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Přesně tak, na analogu to jde samo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cenich11 Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Já si to přenastavil ty čudlíky jak sem mi chtělo..pak se je dal tak aby se i dali náko srozumitelně mačkat a tríčky dávám jak svině ;) ( to vše na klávesnici ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ModernMarty Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 se mi teda nidky nepovedlo udělat nějáký trik na klávesnici :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Nápodobně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 na youtube jsem to nasel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.