Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Schanim eboot + param.sfo na Killzone 2 FW 3.55 Kmeaw

Quicksilver

Otázka

Schanim eboot + param.sfo na Killzone 2 FW 3.55 Kmeaw.Nekumu prej hra jde.

Jedna se o slozku : BLES00081.Mohl by me nekdo pomoct ? ( Naskoci me po zpusteni cerna obrazovka!) Pres JB me hra jela z interniho disku,bez DVD.Tedka nejede ani jedno.(mozna by to jelo pres Externi) Akorat si myslim,ze kdyz uz to jelo z interniho tak snad je jeste ta moznost,aby to s toho jeste jelo i bez DVD? Diky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Prave ze jsem to presto zkousel : Gaia 2.07 Fix Permissios taky.Dela to i jinym lidem.Nekdo me uz psal PM,ze mu hra jede,ale po asi 3 dnech me stale neposlal param.sfo a eboot.Jsem ve hre uz pomerne daleko a chtel bych si to zas zahrat.A to jsem presel z 3.41 na 3.55 kvuli zapinani ps3 a blbovin kolem JB.Jeste me nejde : Apache Air ... ten se asi zpousti pres Externi.Me proste jen nejde do hlavy,kdyz me hra jela z interniho bez disku,proc tedka nejde? Jestli budu muset mit hru na externim ? Prijde me to jako kravina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu