Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo 3 - klasické,nesmyslné a zábavné custom games...

rockyzz

Recommended Posts

Sice vím že už tu jeden topic který je speciálně pro všechny halo je ale tohle je týče jen halo 3 forge a custom gamesu.. Chtěl jsem se zeptat taky vám chybí ty nesmyslné a přesto zábavné mody z halo 3 custom gamesu jako bylo třeba Teacher, různé "závody" zatím co do vás 1 člověk z druhého teamu střílel sniperkou, a nebo třeba ty šílenosti co se dělali ve forgi? Mě docela jo takže jsem se chtěl zeptat.. Nenašel by se tu někdo kdo by prostě pro zábavu zapařil a trochu to obnovil, přece jenom u Halo Reach jsem ještě žádnej takovejhle parádní custom game nezažil a hraju furt jen Matchmaking, což mě už postupně nudí.

Byl bych rád kdyby se někdo našel, já osobně bych raději zůstal u Halo 3 kdyby všichni nepřešli na Reach, každopádně pište svoje GT, a navzájem se přidávejte do friend listu at je zábava!

Seznam hráčů:

1. GT: xX forEV3R Xx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu