rockyzz Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Sice vím že už tu jeden topic který je speciálně pro všechny halo je ale tohle je týče jen halo 3 forge a custom gamesu.. Chtěl jsem se zeptat taky vám chybí ty nesmyslné a přesto zábavné mody z halo 3 custom gamesu jako bylo třeba Teacher, různé "závody" zatím co do vás 1 člověk z druhého teamu střílel sniperkou, a nebo třeba ty šílenosti co se dělali ve forgi? Mě docela jo takže jsem se chtěl zeptat.. Nenašel by se tu někdo kdo by prostě pro zábavu zapařil a trochu to obnovil, přece jenom u Halo Reach jsem ještě žádnej takovejhle parádní custom game nezažil a hraju furt jen Matchmaking, což mě už postupně nudí. Byl bych rád kdyby se někdo našel, já osobně bych raději zůstal u Halo 3 kdyby všichni nepřešli na Reach, každopádně pište svoje GT, a navzájem se přidávejte do friend listu at je zábava! Seznam hráčů: 1. GT: xX forEV3R Xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 To si nikdo nepamatujete jaká to byla sranda? Ach jo :( tady se asi nikdo nenajde že? Kdyžtak napište.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Opravdu se tu nikdo nenajde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.