Brento Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Taky hrajete tuhle tahovou pecku? :) Ja se prave dostal do 2. kapitoly a vyborne dojmy neprchaji. Na svem hodnoceni 9,3/10 trvam stale :thumbup: Jinak uz sem pochopil docela dost hernich principu, takze dokazu vypomoct (zacatek byl pro me sokem :D). Tak koukejte hrat a vsude to vychvalovat :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 O co tu vlastne ide je to tahovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Tahovka s RPG prvky a velkym durazem na pribeh (skoro stejne koukate jak hrajete :D ). Navic boje nejsou znazornene vubec suse. Jsou prokladane animaceni a hlaskami. Zahraj si to. Pro me to je minimalne hra leta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiefell Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám Johanku z Arcu na PC a je to bomba ;) doufám že to bude něco podobnýho... až budu mít CF (dneska už sem ho měl mít >.<...) tak to stáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Já mám Johanku z Arcu na PC a je to bomba ;) doufám že to bude něco podobnýho... až budu mít CF (dneska už sem ho měl mít >.<...) tak to stáhnu. Na PC (Dohrano!) jde o jinou hru jak na PSP. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 je to pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 no chtěl sem hrát..ale nak sem ji pak nemohl najít kde je na stažení:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 je to super hra .. po dlhej dobe ma milo prekvapila ... cakal som uz len na noveho siphona filtera > .. ale toto je prijemne spetrenie cakania , tak ma prekvapila uz len jedna hra Puzzle quest , to je tiez super hra a necakal som to od nej > Johanku odporucam vsetkym .. mam sice na to nervy niekedy .. ale to si mozem aj sam za to ... idem dalej hrat >>> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 no tak s johankou na pc ta má společnej opravud jen název a díkybohu za to:) (jen žertuju sám jsem u toho seděl celkem dlouho). hrozně mě štve liane, protože mi pokaždý zařve jako první. musim jí sehnat nějaký anabolika, aby se tim mečem oháněla pořádně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackOneil Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 taktez jsem byl prekvapen hratelnosti... ze zacatku se velmi hodi takovy jednoduchy ingame tutorial, jak hru ovladat. v pozdejsich misich se jiz zacinam nervovat nad opakovanim nekterych boju, ale jinak je to skvela hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Prisel sem na novou vec (teda spis se mi postupem ve hre zpristupnila). :) Muzete si ty Skill kameny (velmi podobne materiim ve FF VII) kombinovat!!! Jak?? Spolkne je ta fialova obluda (jedna z prvnich veci co ve hre uvidite) a promeni je v 1 lepsi. Zatim je vytvarim nahodou, ale je to velmi zabavne. Naporve sem s tim stravil asi hodinu cisteho casu :D Uspesne kombinace se vam zapisuji. Dokonce jsem vytipoval i par **** (4 hvezdicky) Skill kamenu. Uhrano mam zhruba 10 hodin a zacinam se obavat, ze jsem nalezl svou nejlepsi PSP hru :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 no ja som prave presiel do duheho chaptera ... tiez sa mi to docela paci ... snad to stihnem prejst pokial vide Syphon filter , lebo potom viem ze sa k tomu uz nevratim > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 no ja som prave presiel do duheho chaptera ... tiez sa mi to docela paci ... snad to stihnem prejst pokial vide Syphon filter , lebo potom viem ze sa k tomu uz nevratim > Vratis :) Ja se na podzim tesim asi na 20 her (Syphon je mezi nemi) a taky si nestezuju :) Proste 9,5/10 Bomba hra! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 hm tak to urcite nekdy sosnu kdys tu vsichni rikate jaka je to parba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 akych 20 ? napr ? mna zaujal len ten syphon ...daj typ na nieco dobre ... nech sa pozrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 co třeba god of war? silent hill? už zmiňovanej syphon filter? wipeout pulse? 2brento: kde se daj kombinovat ty skilly? nikde to nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 co třeba god of war? silent hill? už zmiňovanej syphon filter? wipeout pulse?2brento: kde se daj kombinovat ty skilly? nikde to nemůžu najít Musis se dostat do 2. kapitoly (ja sem ve 3. :cheesygrin: ). Pak se ti v mestech otevre moznost ,,Bind Skill" a muzes se bavit. Treba ja vsem postavam odeberu kameny a pak je jen kombinuju a snazim se prijit na nove kombinace. Sice to delam treba pul hodiny, ale ty exluzivni (i ctyrhvezdickove) kameny za to rozhodne stoji. V Bojisti muzu mit uz 7 vojaku, Johanka ma level 30, otevrelo se mi MEGA bojiste (takovy travnik s potvorami, ktere vybiju az tak na konci hry :D ), mam nahrano kolem 15 hodin. Taky sem prisel na zvlastni ukazaz :) Ja u hry premyslim!!! Ne jako v zavodni hre, kdy jen reagujete na prostredi, spis jako v Heroes Might & Magic!!! Hodnoceni me je 9,6/10, s faktem, ze jde o nejlepsi PSP hru (pro me). To vam budu vykladat ikdybych mel hlavu na slpalku :lol: No puvodne sem chtel napsat jen ,,Jo, ale az od 2. kapitoly", ale pekne sem se rozepsal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Na konci 3. kapitoly vas ceka nejaka velka udalost, rikat nic nebudu, at jste prekvapeni :D Jinak uz sem Bindovanim prisel na prvni petihvezdickovy Skill kamen - Sniper IV!! Sice je dostupny, az od levelu 40, ale alespon se mam nac tesit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keigi Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Jak to tak posloucham, tak FFTactics muzu konecne smazat z karty a vrhnout se na Johanku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 to bindování už mam. sem postnul příspěvek, udělal jednu misi a odemklo se mi to:) já sem teprve v misi Patay a na první pokus jsem to nedal. těch posil tam přijde hrozně moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 to bindování už mam. sem postnul příspěvek, udělal jednu misi a odemklo se mi to:)já sem teprve v misi Patay a na první pokus jsem to nedal. těch posil tam přijde hrozně moc. Po kazdem pribehovem boji si Bindnu par Skillu, rozdelim je postavam a úak si dam Free Combat, abych se presvedcil, ze vsechno slape :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tak jak to tady ctu, tak to asi stahnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Jak to tak posloucham, tak FFTactics muzu konecne smazat z karty a vrhnout se na Johanku. :D FFT je zatim v Japonstine ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keigi Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Je ... ale paril jsem psxkovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 No daj neake super kombinacie do placu > ja uz mam tiez to bindovanie a aj to superbojisko .. ani som si tam neskrtol ... dost brutal .. a to mam vsetkych tych lepsich na 28 leveli > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.