Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Prisel sem na novou vec (teda spis se mi postupem ve hre zpristupnila). :) Muzete si ty Skill kameny (velmi podobne materiim ve FF VII) kombinovat!!! Jak?? Spolkne je ta fialova obluda (jedna z prvnich veci co ve hre uvidite) a promeni je v 1 lepsi. Zatim je vytvarim nahodou, ale je to velmi zabavne. Naporve sem s tim stravil asi hodinu cisteho casu :D Uspesne kombinace se vam zapisuji. Dokonce jsem vytipoval i par **** (4 hvezdicky) Skill kamenu. Uhrano mam zhruba 10 hodin a zacinam se obavat, ze jsem nalezl svou nejlepsi PSP hru :love:

Odesláno
co třeba god of war? silent hill? už zmiňovanej syphon filter? wipeout pulse?

2brento: kde se daj kombinovat ty skilly? nikde to nemůžu najít

Musis se dostat do 2. kapitoly (ja sem ve 3. :cheesygrin: ). Pak se ti v mestech otevre moznost ,,Bind Skill" a muzes se bavit. Treba ja vsem postavam odeberu kameny a pak je jen kombinuju a snazim se prijit na nove kombinace. Sice to delam treba pul hodiny, ale ty exluzivni (i ctyrhvezdickove) kameny za to rozhodne stoji. V Bojisti muzu mit uz 7 vojaku, Johanka ma level 30, otevrelo se mi MEGA bojiste (takovy travnik s potvorami, ktere vybiju az tak na konci hry :D ), mam nahrano kolem 15 hodin. Taky sem prisel na zvlastni ukazaz :) Ja u hry premyslim!!! Ne jako v zavodni hre, kdy jen reagujete na prostredi, spis jako v Heroes Might & Magic!!! Hodnoceni me je 9,6/10, s faktem, ze jde o nejlepsi PSP hru (pro me). To vam budu vykladat ikdybych mel hlavu na slpalku :lol: No puvodne sem chtel napsat jen ,,Jo, ale az od 2. kapitoly", ale pekne sem se rozepsal :cheesygrin:

Odesláno
to bindování už mam. sem postnul příspěvek, udělal jednu misi a odemklo se mi to:)

já sem teprve v misi Patay a na první pokus jsem to nedal. těch posil tam přijde hrozně moc.

Po kazdem pribehovem boji si Bindnu par Skillu, rozdelim je postavam a úak si dam Free Combat, abych se presvedcil, ze vsechno slape :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu