Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Novy PS3 - nejede zvuk ve hre

drumm.xxt

Otázka

Pomoc prosim. Ted jsem si donesl domu novy PS3 vcetne hry NFS Shift. Zapojil jsem ho pres HDMI kabel, najelo menu, stahlo si to nejaky update. Vse vypadalo ok, tak vlozim hru a cekam, ta se nainstalovala. Ale nejede mi v ni zvuk. Vubec, x krat jsem to vypl a zapl, v menu PSka zvuk jede, dokonce i nejake demo video mi to spusti v pohode, ale ve hre proste nic. Nejaky napad? Zkusil jsem prepojit PS na druhou televizi, ale tam se mi PS vubec nezobrazil, ani pres HDMI, ani pres tri cinche ani pres SCART. Prosim pomoc nez s tim hodim o zem 27.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zkus prenastavit formaty zvuku podoporovane v PS3 pouze na stereo, treba tam posila nejaky dolby, ktere televize neumi...

Ano ano ano...pomohlo to, diky moc, super rychla odezva, toto forum zacinam mit rad :) Fakt jsem byl zoufaly. Jinak nejaky napad proc mi to druha televize vubec nezobrazila? Je to Samsung LCD, model nevim, asi dva roky stara HD ready telka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu