PS2 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Mám GTA IV na Notebooku...mám Windows 7 a když už spouštím hru tak to je jako by to mělo být ,ale pak to napíše náký problém...Slyšel sem že tam musim stáhnout ještě nákej patch aby mi to spustilo na Windowsu 7... pls poradte...dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Mám GTA IV na Notebooku...mám Windows 7 a když už spouštím hru tak to je jako by to mělo být ,ale pak to napíše náký problém...Slyšel sem že tam musim stáhnout ještě nákej patch aby mi to spustilo na Windowsu 7...pls poradte...dík za odpověd a co mas za notebook?zadny specialni patche pro W7 co vim nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PS2 Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 mám HP ProBook ...17ti palvcovej...celkem výkonej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 mám HP ProBook ...17ti palvcovej...celkem výkonej no a co je celkem vykonej?:D a co ti to vyhodi za chybu?mas to crakle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 jj jakou chybu ti to vyhodi?ja jsem to stahnul s crackem,a na 7 hraju(teda hral jsem) bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PS2 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 no jako píše to že to hledá nákou chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 jinak kdybys chtěl tak patche jsou tady: http://gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch ale spíš bych zkusil reinstall,a pak stahnuti jine verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PS2 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 No...už jsem si to stáhnul a dal do složky kde mám uložený GTA IV a co ted ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ten patch?tak ho nainstaluj,ale to ti asi nepomůže,fakt ten reinstall hry,nebo rovnou windowsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 no jako píše to že to hledá nákou chybu... Tak to screenni a dej to sem at vidime co to je.A chtelo by to upresnit slovo celkem vykonej.A reinstal windowsu tomu nijak nepomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PS2 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 No...hele já nejsem moc nákej znalec :D já sem to stáhnul a dal sem to do složky...když to otevřu tak tam je náká složka a když jí rozkliknu tak tam sou 4 složky a ted nevim co s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Tak tu aspoň napiš typ toho notasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 nemuzou to byt iso soubory? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PS2 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Je to HP ProBook 4720s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PS2
Mám GTA IV na Notebooku...mám Windows 7 a když už spouštím hru tak to je jako by to mělo být ,ale pak to napíše náký problém...Slyšel sem že tam musim stáhnout ještě nákej patch aby mi to spustilo na Windowsu 7...
pls poradte...dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.