michalbudha Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Cau,jak flashnout PSP 1004 aby mi sli nej new hry?BEZ PANDORA BATERIE!!:psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Pomocí Hellcats Recovery Flasheru nahodíš 5.00 M33 a pak třeba 5.50 GEN/Prome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 a nemohl by mi nekdo napsat navod jak to flashnout po uplnyho zacatecnika (aby to pochopil i duchodce)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 A co máš za FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalbudha Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 to prave jeste nwm ja jsem si ho objednal pres net od nikoho a prijde mi pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Staber Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tak to nech až ti příde... jestli bude mít nižší než 5.03 nebo 5.03 tak můžeš přes ChickenHEN a recovery flasher udělat flash, jestli vyšší tak budeš muset dělat downgrade.... Ale to všechno najdeš v tutoriálech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KyleCZ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Ahoj, dneska se mi čirou náhodou dostal do ruky PSP 1004, FW 2.01. Je tady spousta návodů, ale nevím, kterého se chytnout, abych to zbytečně nepodělal. Můžu si to flashnout sám nebo musím vyhledat nějakého flashera? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Můžeš sám, třeba tak že uděláš Update na 5.03, nahodíš ChickHEN, spustíš Hellcats Recovery Flasher a pomocí něho nahodíš 5.00 M33 a následně můžeš dát i 5.50 GEN/Prome, v tutoriálech je návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KyleCZ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Dík, ještě takovej menší dotaz, bude stačit 2gb karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Na flash určitě a pokuď ti najednou na paměťovce stačí cca 2-3 stažený hry (průměrně) tak i na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalbudha
Cau,jak flashnout PSP 1004 aby mi sli nej new hry?BEZ PANDORA BATERIE!!:psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: DIKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.