Domi_CZ Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Dělal jsem vše podle tohoto návodu ale bohužel po odkliknutí linuxu v lv2 se systém restartuje stím že jsem špatně vypl konzoly. Má někdo vyzkoušeno na slim / fat ? EDIT: Vyšla nová verze 1.3 tak už mi to jede :-) EDIT2: tady je návod jak na internet: Accessories---> Root Terminalwhen in Terminal, Type ; leafpad /etc/network/interfaces find iface eth0 inet dhcp and auto eth0 change the values to iface eth1 inet dhcp and auto eth1 save(ctrl + s) then in terminal again type; /etc/init.d/networking restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Díky do dneška sem to videl jen FAT a bez navodu odpoledne to vyzkousim (SLIM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Na slim otestovano a funguje .-) Akorat jsem tam pichl mys ,ale dal jsem nesel.Nechtelo se me tahat klavesnici na usb.Za chvili pak razim do prace.Tak jsem chtel jen zkusit,jestli je to funcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Dělal jsem vše podle tohoto návodu ale bohužel po odkliknutí linuxu v lv2 se systém restartuje stím že jsem špatně vypl konzoly.
Má někdo vyzkoušeno na slim / fat ?
EDIT: Vyšla nová verze 1.3 tak už mi to jede :-)
EDIT2: tady je návod jak na internet:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.