Domi_CZ Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2011 Dělal jsem vše podle tohoto návodu ale bohužel po odkliknutí linuxu v lv2 se systém restartuje stím že jsem špatně vypl konzoly. Má někdo vyzkoušeno na slim / fat ? EDIT: Vyšla nová verze 1.3 tak už mi to jede :-) EDIT2: tady je návod jak na internet: Accessories---> Root Terminalwhen in Terminal, Type ; leafpad /etc/network/interfaces find iface eth0 inet dhcp and auto eth0 change the values to iface eth1 inet dhcp and auto eth1 save(ctrl + s) then in terminal again type; /etc/init.d/networking restart Citovat
0 Panther Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2011 Díky do dneška sem to videl jen FAT a bez navodu odpoledne to vyzkousim (SLIM) Citovat
0 Quicksilver Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2011 Na slim otestovano a funguje .-) Akorat jsem tam pichl mys ,ale dal jsem nesel.Nechtelo se me tahat klavesnici na usb.Za chvili pak razim do prace.Tak jsem chtel jen zkusit,jestli je to funcni. Citovat
Otázka
Domi_CZ
Dělal jsem vše podle tohoto návodu ale bohužel po odkliknutí linuxu v lv2 se systém restartuje stím že jsem špatně vypl konzoly.
Má někdo vyzkoušeno na slim / fat ?
EDIT: Vyšla nová verze 1.3 tak už mi to jede :-)
EDIT2: tady je návod jak na internet:
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.