Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Typ laseru(mechaniky) v PS3 slim

balda2

Otázka

Ahoj vsichni, je nejaky bezpecny zpusob, jak zjistit verzi mechaniky a laseru v ps3, hned po koupi pres inzerat se mi vysrala, tak chci objednat novou na netu. PS3 je verze SLIM, 120 GB, typ CECH-2004A. Pri prochazeni internetu jsem zjistil ze lasery (nebo mechaniky???) maji ruzne oznaceni treba KEM-400AAA, KEM-410ACA, KHM-420BAA.

PS: nechce se mi zatim PS3 otvirat, dokud nemam doma ten spravny dil.... Ale jestli to jinak nejde??

Diky za PoMoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

HUHLA: Dik za radu, presne to jsem potreboval, navic ten link odpovi na spoustu dalsich otazek, takze dík jak cyp

DOMI: Jak to myslis?? Jako jak jsem prisel na to ze v ps3 je laser? Nebo jak jsem prisel na to ze ta chyba je v nem?? Kdyz dam do ps3 hru tak mi obcas najede, obcas nenajede, obcas se sekne pri loadingu. Kdyz chci treba v multimanu pustit zalohu media na hdd tak to dojede do 100-200 mb a sekne se to.... Nastesti jsem jeste neprisel o ikonku v XMB :D , takze ted muzu paradoxne hrat jen neoriginalni hry a 6 originalek se mi tu vali jen tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu