jbunny Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 čus dal jsem do xka flashku s filmem,dal sem přehrát a napsala se tam chyba číslo chyby napadlo mě že to chce asi njaký kodeky kde je vezmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Stáhneš je z Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 takže připojim xko k netu a jen z aktualizuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 takže připojim xko k netu a jen z aktualizuju Připojíš se na live , dáš flešku s filmem do xka a zadáš přehrání flimu . Objeví se ti tabulka s nabídkou stáhnutí kodeků . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 istvan Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj jak to mam udělat když se nemůžu připojit na live????? poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 nejde... není jiná cesta jak stáhnou kodeky, než se připojit na live. Přes flashku nebo HDD je tam nedostaněš, máš smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj jak to mam udělat když se nemůžu připojit na live????? poraďte prosím tak si stahni format factory a převed si to do wmv pude to je to zdlouhavější,no ale když nemáš přístup na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jbunny
čus dal jsem do xka flashku s filmem,dal sem přehrát a napsala se tam chyba číslo chyby napadlo mě že to chce asi njaký kodeky kde je vezmu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.