Sir_Georgos Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Ahoj lidi, dneska jsem vydražil na aukru PSP 3003 (radiant red), ale kamoš mi hned napsal že na tuhle verzi nejde udělat flash :cry:....je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 flash na furt neni ale mužeš si stahnout hen + prometheus iloader ktery spouští iso a cso hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Takže zapneš psp.. pár programů (vyjde tě to asi na 1 minutu) a pak zapneš program na spoišutění staženýc hher.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bighead1468624100 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Kdyby jste si radši četli Tutoriál a neptaly se tak hloupě a nezakládali zbytečně topici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir_Georgos Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Kdyby jste si radši četli Tutoriál a neptaly se tak hloupě a nezakládali zbytečně topici Sorry, ale ještě mi to PSP ani nepřišlo a vím o tom velikánské kulové,tak se ptám. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sir_Georgos
Ahoj lidi, dneska jsem vydražil na aukru PSP 3003 (radiant red), ale kamoš mi hned napsal že na tuhle verzi nejde udělat flash :cry:....je to pravda?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.