tomking Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Mám Mafii II stáhnutou. Soused mi ji půjčil, on ji v poho dohrál, ale mě nejde, protože se mi nenačte 13 kapitola. Nevíte jestli se to nedá nějak updatovat nebo něco takového?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 str1k3rz Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Vidim to na špatný Crack.Hledej na Uloz.to MAFIA II CRACK SKIDROW nebo MAFIA II CRACKFIX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomking Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 tak jsem to zkusil a nejde to :( ale kámošovi jo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomking
Mám Mafii II stáhnutou. Soused mi ji půjčil, on ji v poho dohrál, ale mě nejde, protože se mi nenačte 13 kapitola. Nevíte jestli se to nedá nějak updatovat nebo něco takového??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.