Blooman Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 asi před 2-3 rokama se objevila písnička která něco vyhrála.. nevim co.. eurosong? Zpívala to češka a nějaký cizinec (evropan) Nic víc nevim.. je nže se mi to líbilo.. kdyby někd ověděl.. napiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 ? Asi to nebude ono, ale slysel jsem to rano, tak me to napadlo :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 O_o Přesně tu sem myslel.. dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Asi mi to nebudete věřit ale nad falling slowly jsem přemýšlel, ale potom jsem si řekl, že je to písnička, které by se každý vysmál a znáte to 8-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.