sadak3 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zdravim, mám dotaz, zda se dá na jedné konzoli hrát co-op hry které můžou mít v offline modu až 4 hráče, hrát pouze ve 3? Nebo se to vše dá hrát pouze v sudém počtu hráčů? Díky za odpověď.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mazwor Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Nevím, zda to jde se všemi, ale logicky předpokládám, že ano. Každopádně já jsem sám hrál např. COD ve třech lidech a bez problému :). Stejně tak podle mě sportovní či závodní hry by neměly být problém ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Samozřejmě že jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sadak3 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Děkuju vám chlapcí, nechtěl jsem si zbytečně kupovat 3tí ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Já jsem se ještě sám nesetkal ze hrou u které by to nešlo. COD - jde, HALO - jde, atd atd, nevidím v tom sebemenší problém, akorát jsem to nepochopil tu tvojí poslední odpověd .. Děkuju vám chlapcí, nechtěl jsem si zbytečně kupovat 3tí ovladač... Nemyslel jsi spíše 4tý ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drag01 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Offtopic: Ne, myslím že má dva ovladače, a nechtěl zbytečně kupovat třetí, pokud by nešlo hrát pouze ve 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sadak3
Zdravim, mám dotaz, zda se dá na jedné konzoli hrát co-op hry které můžou mít v offline modu až 4 hráče, hrát pouze ve 3?
Nebo se to vše dá hrát pouze v sudém počtu hráčů? Díky za odpověď.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.