Cz-hoper Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 nejdou mi loadovat savy z iso her..pomozte..mam 3.40OE-A a neslo to ani na predchozich..ani videa mi nejdou..ale mp3 jo... predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 zkus si vše zálohovat a naformátovat kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jj přesně bud formát karty.. a pokut nic..tak bych to psp dal na reklamaci:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 a nebo bych zkusil si pucit od nekoho jinou kartu a jestli by to slo s ni tak rekalmovat kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cz-hoper
nejdou mi loadovat savy z iso her..pomozte..mam 3.40OE-A a neslo to ani na predchozich..ani videa mi nejdou..ale mp3 jo... predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts