xxYoshixx Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Je tu taky nějaký fanoušek série, co čeká na vydáni MvC3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Jo :)) fanoušek serie sice nejsem , ale na tuhle hru se tesim :D ... kdy má vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tady najdete dobré informace : http://www.gamespot.com/search.html?qs=Marvel+vs+Capcom+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tak už je ke ztažení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tak už je ke ztažení :) Tak už sosám !! :cheesygrin: na tuhle hru jsem se už dlouho těšil ....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Bude to parádní pařba :) .. a jeste se tesim na Mortal Kombat IX co vyjde v Dubnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Tak už jsem hrál. No čekal jsem trochu víc ....grafika se mi moc nelíbí..... ale kdyzž přišel kamoš zapařili jsem ve dvou a hned to dostalo lepší grády. A jinak komba jsou docela good ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Grafika: 5/10 Zvuk: 6/10 Hratelnost: 7.5/10 Doba hrani: 9/10 Celkove: 6.875/10 Vysledek: Good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ted ste mi uplne skazily chut si to stahnout ! :( :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Neverim, musim to zkusit sam .. beztak to bude paradni bojovka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Pak sem hlavne napis svuj nazor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Tak uz jsem to hral a oproti jednicce a dvojce je to takove neprehledne a celkove tak trochu zmatene, ale jinak je to poradna pařba :D A zatim co jsem to hral na NORMAL, tak nejsem za boha schopny zabit posledniho bosse, vzdycky mu trocha zivota zbyde :D hre davam 85% ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.