-=W00DY=- Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zdravim jak jsem se tak koukal na članky o ps3 hacku dočetl jsem se že je v něm i nějaky file manager ... Nedaly by se s jeho pomocí vytáhnout z ps3 nahraná videa z play tv a přesunout je do pc ? :D Je to jen takovej napad takze sry jestli už to tu bylo ale předpokladam že ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zdravim jak jsem se tak koukal na članky o ps3 hacku dočetl jsem se že je v něm i nějaky file manager ... Nedaly by se s jeho pomocí vytáhnout z ps3 nahraná videa z play tv a přesunout je do pc ? :DJe to jen takovej napad takze sry jestli už to tu bylo ale předpokladam že ne :) Ahoj, v multimanu jsem našel play tv mezi hrami adresar jeste doplnim zronva kopuruji zkusebni soubor. 1GB PS3 odhaduje na 16 minut.... jak se to dotahne zkusim v PC.. BTW me by se spis libilo aby play tv nahravala primo na externi HDD... asi by to chtelo nejaky HB pro Play TV... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=W00DY=- Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zajimalo by me jakou to ma koncovku ... Doufam že je to v nejakym znamym formatu ... Aby se to nemuselo ještě převádět do jinyho formátu ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zajimalo by me jakou to ma koncovku ... Doufam že je to v nejakym znamym formatu ... Aby se to nemuselo ještě převádět do jinyho formátu ... :-D jejda to jsem nanapsal jó :))) no je to m2ts takže by to mohlo jít... ale taky nemuselo,,... uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=W00DY=- Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 jejda to jsem nanapsal jó :))) no je to m2ts takže by to mohlo jít... ale taky nemuselo,,... uvidíme No snad by to překousalo VLC nebo Media Player Classic jestli to pojede tak jsme zase o krok dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Hlavní ID : 111 Celý název a cesta : Y:\GAMEZ\00009047.m2ts Formát : MPEG-TS Velikost souboru : 1,82 GiB Duration/String : 55mn 6s Celkový BitRate : 4 717 Kbps Video ID : 513 (0x201) MenuID/String : 258 (0x102) Formát : MPEG Video Format_Version : Version 2 Format_Profile : Main@Main Duration/String : 55mn 6s Bit rate : 4 198 Kbps BitRate_Nominal/String : 15,0 Mbps Šířka : 720pixely Výška : 576pixely Poměr stran : 16/9 Frame rate : 25,000 fps Standard : PAL Colorimetry : 4:2:0 ScanType/String : Interlaced ScanOrder/String : Top Field First Bits/(Pixel*Frame) : 0.405 StreamSize/String : 1,62 GiB (89%) Audio ID : 529 (0x211) MenuID/String : 258 (0x102) Formát : MPEG Audio Format_Version : Version 1 Format_Profile : Layer 2 Duration/String : 55mn 6s Bit rate : 192 Kbps Kanál(y) : 2 kanály Sampling rate : 48,0 KHz Rozlišení : 16 bits Video delay : -404ms StreamSize/String : 75,7 MiB (4%) Jazyk : Czech Menu ID : 512 (0x200) MenuID/String : 258 (0x102) Formát : MPEG Video / MPEG Audio List/String : 513 (0x201) (MPEG Video) / 529 (0x211) (MPEG Audio, cze) Jazyk : / cze Funguje.... ;) vyzkoušeno v MPC ... akorát je potřba si to pak přejmenovat nějak rozumně... nahrávky jsou pouze číslovány, takže poznat co je co jde blbě leda podle datumu a času vytvoření souboru v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=W00DY=- Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Nechceš z toho tady udělat tutorial ? :) Ad se s tim podelime se světem ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Nechceš z toho tady udělat tutorial ? :) Ad se s tim podelime se světem ? :-D neni treba jde to v poho jako v kompu... cesta k zaznamum v PS3 je : /dev_hdd0/game/BCES00096VIDEOCONTENT/USRDIR/videos a tam jsou nahraná videa.... ve formátu 00009044.m2ts a 00009044.ifdb a 00009044.pid (coz bude zrejme EPG k danemu poradu a jeste neco dalsiho.. zkusim to nekdy stahnout do PC a postourat se v tom.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Proč tak složitě to co nahrajete se dá v Play TV přímo přesunout do XMB a od tama vykopčit na eterní HDD, výhodou je že ten soubor je pojmenován názvem filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smokeflypaper Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Proč tak složitě to co nahrajete se dá v Play TV přímo přesunout do XMB a od tama vykopčit na eterní HDD, výhodou je že ten soubor je pojmenován názvem filmu vidíš to jsem nevyzkoušel... ale zase jsem vymyslel hranatý kolo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.