Gladiator Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Cuz mam FW 3.03 OE-C a chtel bych ho prehrat na novej 3.52 OE M33. Ale bojim se ze mi nebudou fungovat savy z her ktery hraju na tomhle starsim fw. Nevite o tom neco? K tomu updatu me nuti to ze sem si stahl ISO GRAW2 a pri spusteni mi pise The game could not be started(80020148). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 fungujou v poho... ja sem sel z 3,03oe-c na 3,52 m33 a fachaji v poho.. no problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 akorat savy z psx budes muset zkonertovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 mely by fungovat v pohode podle me na cf nezalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Tak jsem to prehral a je to v pohode dokonce i ten GRAW2 funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 přesně tak .... na cf nezaleží jak jsem i sám vyzkoušel zaleží na hře .... měl jsem několik ssx a savy mězi sebou nefungovaly takže při změně cf by neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.