machy15 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 koupil jsem si ps3 a k tomu byl i hdmi a kdyz ho pripojim k lcd tak mi nejde obraz. nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 koupil jsi asi od nekoho, ze?.... vypni PS3 a az ji budes poustet, tak podrz tlacitko spousteni na konzoli asi 8-10 sekund (dokud nepipne) restartuje se tak nastaveni grafiky a melo by to jit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 machy15 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 díky moc za radu. heled a nevis, jak srovnat velikost obrazu? obraz je moc velkej, a kraje nejsou videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
machy15
koupil jsem si ps3 a k tomu byl i hdmi a kdyz ho pripojim k lcd tak mi nejde obraz. nevite cim to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.