becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 zasekl jsem se u hry STAR WARS THE FORCE UNLEASHED 2 jak máte v prvním kole.letouni který musíte zničit aby z velke veže udělali most a hned jak přejdete tak tam jsou dva roboti u lodi.mačkal jsem snat všechno ale neaktivovalo se.mačkal jsem šipku nahoru a nic..pařil to někdo?:wohow: Citovat
kingandrew Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 musíš promáčknout levý a pravý joystick,aktivuje ti to ten Force Fury.... Citovat
neocar Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 kámo.. hrál jsem to Demíčko týhle hry.. a taky sem asi čtvrt hodiny při tomhle nemohl přijít jak to funguje :D a pak uplně čirou náhodou sem se nasral :D zmáčkl každý tlačítko..:D skoro naráz a něco se stalo :d a pak sem pě tminut přemejšlel jak se to stalo :D jinak BTW.. dobrej nick :D máš tma moje příjmení :D Citovat
becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 i to se stává už to není med na xku..jsou těžý hry neocare Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.