becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 zasekl jsem se u hry STAR WARS THE FORCE UNLEASHED 2 jak máte v prvním kole.letouni který musíte zničit aby z velke veže udělali most a hned jak přejdete tak tam jsou dva roboti u lodi.mačkal jsem snat všechno ale neaktivovalo se.mačkal jsem šipku nahoru a nic..pařil to někdo?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 vymazáno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tady to je vůbec nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 musíš promáčknout levý a pravý joystick,aktivuje ti to ten Force Fury.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 vymazáno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 neni zac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 kámo.. hrál jsem to Demíčko týhle hry.. a taky sem asi čtvrt hodiny při tomhle nemohl přijít jak to funguje :D a pak uplně čirou náhodou sem se nasral :D zmáčkl každý tlačítko..:D skoro naráz a něco se stalo :d a pak sem pě tminut přemejšlel jak se to stalo :D jinak BTW.. dobrej nick :D máš tma moje příjmení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 i to se stává už to není med na xku..jsou těžý hry neocare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.