havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Dragon BallZ. baví vás tato "ůžasná" hra?? Hrajete ji?nebo jste ji hraly?? pověste své dojmy:-) Mě naprosto uchvátila,ani nevím proč ale je velice dobrá a zabavná.. pro mě lepší než tekken.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 dobra sranda,ale od te doby co me termix v tehle legracce naprosto znicil na srazu jsem nejak ztratil zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 dobra sranda,ale od te doby co me termix v tehle legracce naprosto znicil na srazu jsem nejak ztratil zajem :D jo? no vydíš měl jsi vice trenovat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 blba otazka... hraju to na Z a je to super bomba :) ale nejak me to zacina nudit... mohla by tam byt obtiznost: Super Z ;) jinak radsi hraji Another Road... uz kvuli Goku SS4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Another Road? pošly link na něj:-) kouknu na to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 Another Road? pošly link na něj:-) kouknu na to:-) http://lix.in/955d5f http://lix.in/69929d http://lix.in/ccc610 http://lix.in/213886 heslo:titntin jinak tuhle hru sem stáhl někdy minulej tejden a jako baví mě no ale vůbec ji neumim a nevim co se jak dělá ale je to takový pěkně akční :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 no mě taky baví:-D ale sem sem v prvním kole..u posledního soupeře..ale ten je strašne silnej..a mě nejde ho porazit..ale jinak nej hra pro mě:-D PS:diky za linky.. sosnu a skusím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 dragonball jsem zkoušel a nevim jak bych to popsal abych neurazil..hmm nevim prostě neuvěřitelná píčovina:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 no mě taky baví:-D ale sem sem v prvním kole..u posledního soupeře..ale ten je strašne silnej..a mě nejde ho porazit..ale jinak nej hra pro mě:-DPS:diky za linky.. sosnu a skusím:-) ten posledni boss je myslim janeba ne? ten je easy... dohral sem vsechny DBZ :) v Another Road mam 600000 zenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 ten posledni boss je myslim janeba ne? ten je easy... dohral sem vsechny DBZ :) v Another Road mam 600000 zenie :) jak machruje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jak machruje:D je to zlocin? je to podle me lepsi nez psat na foru sproste... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jistě, že je to zločin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 ten posledni boss je myslim janeba ne? ten je easy... dohral sem vsechny DBZ :) v Another Road mam 600000 zenie :) lehkej?? jo to je on:-d no mě nepřijde:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 az to budes hrat na obtiznost Z jako to prase termix taky ti prijde easy... asi chapes proc me na srazu znicil jako maly dite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 az to budes hrat na obtiznost Z jako to prase termix taky ti prijde easy...asi chapes proc me na srazu znicil jako maly dite :D jo to teda chápu:-d když hraju na střední a neškrtám si:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 tak sem to konečně dal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.