Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 22, 2005 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Dneska byl vydan prvni PSPgamer magazin do PSP, je to od naseho fora darecek k Vanocum. [highlight=red:1bfd6527d0]Uvnitr magazinu na Vas ceka soutez o GTA.[/highlight:1bfd6527d0] Vsem dekujeme za spolupraci. Magazin si nahrejte do PSP a muzete v klidu prohlizet. Od 1.1. mame i verzi magu pro web.browser v PSP (u firmwarů 2.0 a vyšších), resp. dve verze - jednu mensi a sviznejsi a druhou s animovanymi menu a pomalejsi.. vyjadrete se, jak chete v budoucnu PSP gamer dostavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 preco mi to nejde stjahnut ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 SUPER...Moc díky povedlo se vám to jen tak dál!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 A co ti nejde ? Jede to v pohode .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 no nestjahne mi to .preblikne to na 100% a nic nestjahne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 super hosi jen tak dal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní. Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 :-))) ale obsah bych dal na zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 :-)))ale obsah bych dal na zacatek Proc ? Napred obalka pak sponzor a pak obsah to je normalni :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jj zcela....u knížek je to skoro to samý ;)....jenom obsah bejvá nudnější...mno jinak natelogan je Nate Logan :D....to pokud někdo nepaří moc na ps2 nebo pokud nesleduje americkej fotbal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 velmi good. asi si to vytlacim jak normalny casak a zospinkujem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jeden problémek...v psp se ty stránky seřazujou podle data uložení...bude potřeba setřídit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní.Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. ja rikal ze potrebuju korektora :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jeden problémek...v psp se ty stránky seřazujou podle data uložení...bude potřeba setřídit :DTy oje já teprve teď pochopil že to mam prohlížet v PSP....a to sem redaktor ....stydím se :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 a co udělat novou hodnost redaktor? :D už mě nebaví bejt jenom lojtnant :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jeden problémek...v psp se ty stránky seřazujou podle data uložení...bude potřeba setřídit :DTy oje já teprve teď pochopil že to mam prohlížet v PSP....a to sem redaktor ....stydím se :oops: :P som to tiez az ted pochopil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jeden problémek...v psp se ty stránky seřazujou podle data uložení...bude potřeba setřídit :DTy oje já teprve teď pochopil že to mam prohlížet v PSP....a to sem redaktor ....stydím se :oops: :P som to tiez az ted pochopil :lol: asi ste moc nekoukali na třeba psp e-mag, extreme psp a podobný... :D2 will: nová hodnost? mno nebylo by špatný...ale zase ztratit hodnost generála... hmmm :D, a setjnak já nebudu moct zrovna moc přispívat, pač mam blbej fw2.60 (sem nechal psp jednou doma... :-()...ale novinky, ty by šly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 jeden problémek...v psp se ty stránky seřazujou podle data uložení...bude potřeba setřídit :DTy oje já teprve teď pochopil že to mam prohlížet v PSP....a to sem redaktor ....stydím se :oops: :P som to tiez az ted pochopil :lol: asi ste moc nekoukali na třeba psp e-mag, extreme psp a podobný... :D2 will: nová hodnost? mno nebylo by špatný...ale zase ztratit hodnost generála... hmmm :D, a setjnak já nebudu moct zrovna moc přispívat, pač mam blbej fw2.60 (sem nechal psp jednou doma... :-()...ale novinky, ty by šly ;) na generála kašli ale RÉDAKTOR to je šajba....jinak ti chválím příspěvek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 22, 2005 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 vsichni kdo se nejak podileli na tvorbe dostanou novou hodnost PSPgamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 vsichni kdo se nejak podileli na tvorbe dostanou novou hodnost PSPgamerhmmm tak papa generále a hurá pro povýšení... :D i dyž stejnak nej hodnost je brigándí generál ;) (teda pro fandy star gate :D)2 will: a já vždycky myslel že sem na sloh levej....mno a asi taky budu, ale to je detail ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ten formát stránek je uspůsobenej pro PSP???Jestly jo tak hustej nápad...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ten formát stránek je uspůsobenej pro PSP???Jestly jo tak hustej nápad...!!!Je....došlo mi to až za hodinu...docela mě to nadchlo.....vůbec mě to před tím nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 mno jo, akorát to chce přeukládat ty obrázky v pořadí tak jak jdou stránky... ;) jo a smekam za námahu grafika...si s tim dal fakt práci ;) a taky super práce rixi, organizace toho všeho a nápad... ;) mno to by bylo asi vše...gj n gw n gl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA. PS:Au bolí mě krk...80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Já na obrázky mam IrfanView a tam jenom máčknu "L" a je to normálka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.