Jim Beam Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Caute mate s tim nekdo zkusenosti? Cetl sem tam komenty sou vesmes pozitivni ale vyskytuje se jista chyba ktera mi vrta hlavou. Dekuji za Vase komenty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 samozrejme nikdy nemas jistotu.. ale rek bych, ze 4 z 5ti budou v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 ale stejne tam je pokud se nepletu platba prez PayPal cili tim se vyresil muj problem a musim shanet jinde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 PhotoFast osobně mám a celkem k ničemu. Chtěl jsou ho používat v PSPčku, ale po vložení jen oranžově bliká dioda na paměťovku a nic to nenačte, přitom když ho dám do kompu nebo externí čtečky paměťovek tak není problém. Jo a čtečku v PSPčku poškozenou nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 ja jich mel X a jak jsem psal, vetsina je v PSP naprosto v pohode, sam ho tam ted mam. Ale je nutny to vyzkouset, vadny kusy se vyskytujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 ja to koupil tady:http://www.alza.cz/omega-platinet-ms-pro-duo-na-2x-micro-sdhc-d146113.htm.plus.+ ktomu dve 8gb micro sdhc a jede super .:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Photophast má a není s ní problém. Překřoupe i dvě pamě'tovky a je dobrá. To RazZer: Někdy mi to taky dělá. Musíš nějak kombinovat vyndávání a nandávání +vypnu (i úplné myslím taK že u FW6.20 s TN-C stratíš TN-C) pak se chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.