Jim Beam Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 Caute mate s tim nekdo zkusenosti? Cetl sem tam komenty sou vesmes pozitivni ale vyskytuje se jista chyba ktera mi vrta hlavou. Dekuji za Vase komenty :) Citovat
k4relB Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 samozrejme nikdy nemas jistotu.. ale rek bych, ze 4 z 5ti budou v pohode Citovat
Jim Beam Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 ale stejne tam je pokud se nepletu platba prez PayPal cili tim se vyresil muj problem a musim shanet jinde :/ Citovat
NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 PhotoFast osobně mám a celkem k ničemu. Chtěl jsou ho používat v PSPčku, ale po vložení jen oranžově bliká dioda na paměťovku a nic to nenačte, přitom když ho dám do kompu nebo externí čtečky paměťovek tak není problém. Jo a čtečku v PSPčku poškozenou nemám... Citovat
k4relB Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 ja jich mel X a jak jsem psal, vetsina je v PSP naprosto v pohode, sam ho tam ted mam. Ale je nutny to vyzkouset, vadny kusy se vyskytujou Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 ja to koupil tady:http://www.alza.cz/omega-platinet-ms-pro-duo-na-2x-micro-sdhc-d146113.htm.plus.+ ktomu dve 8gb micro sdhc a jede super .:psp: Citovat
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 Photophast má a není s ní problém. Překřoupe i dvě pamě'tovky a je dobrá. To RazZer: Někdy mi to taky dělá. Musíš nějak kombinovat vyndávání a nandávání +vypnu (i úplné myslím taK že u FW6.20 s TN-C stratíš TN-C) pak se chytne. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.