Rutas Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Zdravím, mám psp 3004 s ofw 4.21 Rozhoduju se mezi cfw nebo henem asi na 6.20. Jde mi o to abych mohl hrát co nejvíc nejnovějších her na psp ale i hry s ps1, crash team racing, crash bash.... Co si mám vybrat?mám v tom trochu zmatek, díky za odpvědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Pokud máš flashnutelnou desku tak by si mohl mít plnohodnotný flash. Pokud ne tak ten hen. Pokud vím tak u toho henu nemůžeš pouštět psx hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Takže jestli mam 3g tak flash a jesli ne tak jedine hen??A od jakyho fw se delala 4g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 motik Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 update na 5.03 a pak prometheusa .. jednoznačně lepší než 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 A kompatibilita s psp hrama je stejná u 5.03?nebo to řeší pluginy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Já bych zatím ještě byl raději u 5.03 - je tam lepší kompabilita s CSO/ISO hrama a víc pluginů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 mam zasek pri updatu na 5.03 coz je dost v pr..takze cekam jestli to hodi nakou chybu a pak to preinstalovat...vazne nevim co s tim..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Tak to je na ***** no. Je to už ňákej měsíc co tu psal týpek že na TA-088v3 dělá Update na 5.03 a v 99% se mu to seklo. Nechal to celou dobu běžet což prej byly asi 2 dny, pak mu to hodilo chybu že se Update nezdařil a vrátilo předešlej FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ¨hale, tak ať udělá nějakej mezi 4.21 a 5.03 , pokud je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Pockam ty tri dny a uvidim co tam bude za fw, ale kolik stoji zakladovka cca?bez vymeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rutas Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Jinak teda s nizsim fw (5.03) budu mi vyssi kompatibilitu s iso/cso hrama na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Na 3K modely nižší CFW jak 5.03 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rutas
Zdravím, mám psp 3004 s ofw 4.21
Rozhoduju se mezi cfw nebo henem asi na 6.20.
Jde mi o to abych mohl hrát co nejvíc nejnovějších her na psp ale i hry s ps1, crash team racing, crash bash....
Co si mám vybrat?mám v tom trochu zmatek, díky za odpvědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.