Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nechce se mi načíst fleška, prosím o radu :)

suta0053

Otázka

zdravim, mam problém a nevím si rady....

když zapojím flešku do pc tak se mi v tento počítač zobrazí ikona slošky, když ji chci otevřít tak musím pravím myší a dát prozkoumat jinak se mi fleška neotevře, zkoušel jsem ji naformátovat, to pomohlo jenom do tý doby než ji vyndam z pc, jakmile ji vyndam a zandam zase do usb tak se mi zase zobrazuje ikonka slošky, zkoušel jsem předělávat i windows uplně jinej a pořád nefunguje, zkoušel jsem to i na třech různých fleškách a pořád to samé.....nevíte někdo co by to mohlo být???díky za pomoc :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak stáhnul jsem si program driver whitz, nevim jestli mi je k něčemu ale ukázalo mi to tu že ovladače na usb 2,0 jsou v pořádku, ale naopak u okenka kde jsou flešky ještě mi to ukazuje počet 3 který jsem zkoušel že jsou nák špatný Velkokapactiní pamětová zařízení usb a-data usb flash driver a u těch mam červený křížek, je možný že je jsou na flešce náký špatný ovladače?

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud ty flashky po připojení normálně vidíš (třeba v Průzkumníku nebo když otevřeš Tento počítač), tak zřejmě budou ovladače v pořádku (dokonce nejsou ani potřeba žádné jiné, než ty, které již jsou obsaženy ve Windows). spíš bych to viděl na počítač postižený virem/spywarem. nechej si zobrazit skryté a systémové soubory a pak se podívej na tu flasku. pokud tam bude skrytý soubor Autorun.ini (případně skryté spustitelné soubory s nesmyslnými názvy), tak ho (je) smaž a po odpojení flashky a opětovném připojení půjde otevřít klasickým dvojklikem. to samé na dalších flashkách, které jsi k tomu pc připojoval.

na proskenování/pročištění pc a flashek použij třeba Malwarebytes' Antimalware. abys byl schopen se toho zbavit (pokud je to opravdu ta nákaza), musel bys pročistit (popř. naformátovat) flashky, pročistit PC ke kterým jsi flashky připojil/budeš připojovat atd...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu