filip2142 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Dobrý den poradí mi prosím někdo jak na to?mám Windows 7 ULTIMATE a mám 2*320gb hdd ,ale když na jeden nainstaluji win tak ten druhý se mi po nainstalování winu ztratí díky moc všem za rady nikde to nemůžu najít:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 mohlo by ji taky o typ,pokud ten druhy HDD je třeba ext3(od linuxu),tak ho windows neukáže,windows podporuje jen ntfs a fat(32),zkus ho přes nějaký program přeformatovat(pokud je to jiny typ než ntfs a fat,zkus třeba paragon,ten je dobrý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ne oba mám interní od samsungu,a jak ho mám přeformátovat když se mi ani neukáže ve winu?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 přes nějakej program na oddílovani a format HDD,třeba paragon nebo easeus(ten je zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Počítač -> Spravovat -> správa disku a uprostřed dole ho uvidíš měl by mít černý rámeček pravím na něj a na zbytek už přijdeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novottom Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Přesně tak jak píše Domi_CZ. Musíš mu přidat logický oddíl. pak by to mělo být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.