dvorig Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Zdravím lidi chci se zeptat....Když si koupím originálku Assassin´s Creed: Brotherhood(AP25), a mám flashlej Xbox půjde mě to nebo ne? Když to obsahuje tu ochranu. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Orig. je orig. - logicky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 neni to trochu divny, flashnout si xbox a potom si koupit originalku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 neni to trochu divny, flashnout si xbox a potom si koupit originalku? Ano, je to divne aj pre mna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvorig Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 magnum-proč? když ta hra za to stojí tak proč ne? trezzor- tak já myslel že v tym DVD je něaká ochrana která zabrání spuštění hry. Já se v tom moc nevyznám tak proto se ptám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 I když se v tom nevyznáš tak je to sakra jasný, když máš originálku tak co by na tom nešlo.... Ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvorig Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Tak sorry, že sem se zeptal! Prostě sem myslel, že když to má tu novou ochranu AP25 tak mě to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ne, ne neomlouvej se mě prostě takový otázky fakt burcujou :D Každopádně,nevím jak je to z neorigama, protože s nima ani nemám zkušenost ale z origem to je jasný jak facka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dvorig
Zdravím lidi chci se zeptat....Když si koupím originálku Assassin´s Creed: Brotherhood(AP25), a mám flashlej Xbox půjde mě to nebo ne? Když to obsahuje tu ochranu.
Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.