toki100 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 udělal jsme všechno aji cydii a tedka už my potom aji cidie zaply všechno vpohodě ale nechce se mi rozjet Ip4 mam tam furt jablko měl jsme tam ten annanas a potom jablko a furt načita a nechce najet co stim¨? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 vždicky se vypne a když ho zase zapnu furt tam mam jablko cydie mi normalně jela všechno vpohodě tak tedka co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 jedině restore, nevim počkej na vyjadření ostatnich ale restore je nejjednodušší tady je link na ofic 4.2.1 http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9858.20101122.Er456/iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw spustis to nabehne ti itunes a tam das restore ale přeinstaluje se ti iphone celej takžeo všechno prijdes a pka normalne stahnes greenpoison a mas to ;) počkej na vyjadření ostatních taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 on se ti vůbec nezapne, nebo se zapne a pak vypne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 podle mě jen zapne a vypne> typickej tethered jailbreak podle mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 já si taky myslim že je to tethered JB, jen to co napsal je celý nějaký nesrozumitelný a moc nám toho k tomu neřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 nene,pokud se mu te sekne při bootovani,tak to neni problem toho,že to je tethered,ale jiny,protože redsn0w je semi-tethered,to znamená,že se na plochu dostane,ale nefunguje jak by měl,jinak udělej restore a GP PS:nechápu proč jsi to psal na tři různý místa,myslím si,že by si toho každý všimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 No tak já z toho pochopil úplný groose scheise :D Takže ještě jednou a srozumitelně :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Vcislak Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 hosi problem je takovej ze ted nemuzu udelat restore telefonu hazi to errro a nepokracuje v restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jo to psal odemě jak včislak jo prože neměl učeta nešel mu telefon ale tak mu porad tě ok dik moc;)ale myslim že problem je vyřešen a dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
udělal jsme všechno aji cydii a tedka už my potom aji cidie zaply všechno vpohodě ale nechce se mi rozjet Ip4 mam tam furt jablko měl jsme tam ten annanas a potom jablko a furt načita a nechce najet co stim¨?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.