Cenich11 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Hele jdou v GTA IV tuningovat auta? ... v SA to šlo tak doufam ,že tady taky.. :-) jinak skoušel sem si tam dát náký stáhlí přes ten Spark IV a ze 7 aut sem tam dal jen 2 .. zbytek sem mi v tom Sparku nenačet ...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Bohůžel v GTA IV tuningovat auta nejdou, možná z nějakou modifikací ale neni to jistý, taky mě to dost sklamalo, GTA IV mělo mít víc funkcí ale podle mě jich má mín než San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 je na to modifikace, najdeš jí na scorpions.cz v záložce gta a tam už si to najdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.