Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

uncharted-drakes fortune

prdelvolekarel

Otázka

zdary lidi...projel sem jiz zminenou hru celou komplet ....mam vsechny trofeje a zbyva mi jen ta posledni coz je projeti hry na nejtezsi posledni ctvrtou uroven...problem je v tom ze nevim jestli se ma hra projet na tu uroven cela nebo jak to je??zkousel sem jen posledni kolo a nic...cekam na tu platinu jak blazen:? diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ouuuuu...no zatim teda jedu patou kapitolu a mam dost...je to slusnej blazinec

já to na ten crushing udělal celý a byl to celkem hukot, prostě jedna max dvě kulky a jdeš do kytek, jako v reálu. jakmile projdeš pátou a šestou misi, tak je to pak o něco lepší, ale kde budeš mít hodně problémy je ta stoka, nebo co to je, tam budeš ve vodě a bude tam hodně nepřátel, doporučuju předtím vzít m79 a pořád se schovávat za ty sloupy a jako první oddělej ty nahoře, no a pak se ještě zapotíš v takových dvou kostelech. co můžu poradit, vždycky si rozmysli nějakou strategii, jako koho odděláš prvního a čím. hodně používej granáty. když mě třeba několikrát zabili na určitém místě, tak jsem se jejich pohyby naučil zpaměti a hodil jsem granát tam, kam měli skočit, nebo naběhnout.

Odkaz ke komentáři

• 0
tak uz to mam zasebou..byl to celkem narez ale dalo se to...platinka je na svete :)))

gratujuju, tak jsme dva. mám plnej friendlist, ale nikdo z mých známých v týhle hře platinku nedal. V Uncharted 2 je to už ale horší. Boss by byl primitivní na jakékoliv obtížností díky chybě AI na jednom určitém místě, ale ty zrůdy v těch zasněžených lokacích, nevim jestli i tam to dám.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu