Shadow222 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Lidi, učitelka mě pověřila (což jsem se teda dozvěděl až dneska :D), že mám udělat nějakou takovou interaktivní hru do zemáku (třeva že se bude klikat na země a hádat co to je :roll: ) Prostě tak, nevíte jak? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 udělej to v powerpointu(respektive openoffice-je zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Chtěl bych to trochu propracovanější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 silverlight.......... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 zavolej do "rockstargames" třeba ti to udělaj :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 zavolej do "rockstargames" třeba ti to udělaj :-D To radši ne pokud nechceš propadnout... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ten powerpoint si myslim ze je nejrozumnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 A nebo nejakou flash hru,pres adobe.Navodu na internetu je plno a neni to zas tak tezke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Hra se dá vytvořit přes program GAME MAKER nejvohdnější je verze 7.1. která se dá stáhnout na stránce (http://www.yoyogames.com/gamemaker/try).Přes tento program se dají vytvořit nějaké jednoduché hry. Doporučuji: Nejdříve si (v programu files) otevři složku game maker vněm složku Examples v ní máte již vytvořené hry přes game maker podle nich si můžeš vytvořit nějakou jednoduchou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Omni94 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Osobně mi přijde nejvhodnější ta flash aplikace s game makerem zkušenosti nemám, ale ještě je tu jeden engine a to Unity. Do Rockstaru radši nevolej protože od nich by jsi ve škole asi nic moc nerozjel :D (ani kdyby vydali Tetris). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi, učitelka mě pověřila (což jsem se teda dozvěděl až dneska :D), že mám udělat nějakou takovou interaktivní hru do zemáku (třeva že se bude klikat na země a hádat co to je :roll: ) Prostě tak, nevíte jak? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.