Domi_CZ Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Podařilo se mi rozjet SCDA na CFW ale hra se strašně seká :cry: má někdo stejný problém ? Popř. dělá to i na orig disku ? Jiné hry jedou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 jak se ti to podarilo rozjet? me to jede jen do prvniho loading a pak to hodi hlasku ze hra je poskozena... CFW kmeaw 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 /dev_hdd0/game//BLES00024/USRDIR/ - tam nakopíruj: offline, packages, systemonline, sc4_online.self a EBOOT.BIN z plný hry Pak si v game data zkontroluj velikost měla by být 6.13GB. Zarověn hra musí být na ext.hdd a spouštíš přes " App_home/PS3_GAME " já používám multiMAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 diky vyzkousim a dam behem chvilky vedet ;) //: Stejny problem... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Podařilo se mi rozjet SCDA na CFW ale hra se strašně seká :cry: má někdo stejný problém ? Popř. dělá to i na orig disku ? Jiné hry jedou v pohodě.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.